Известие

Collapse
No announcement yet.

Прозрачно предпазно фолио за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прозрачно предпазно фолио за 159

Интересно ми е дали някой е поставял тази доста добра екстра на своя автомобил.

Подобно фолио спасява любимите автомобили от камъчета и драскотини по автомобила.

Но имам в предвид готов кит направен за 159 а не слагано и рязано отгоре.

Какво мислите за подобна идея дали би била добра.
    EX 156 1.6 TS

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
    Интересно ми е дали някой е поставял тази доста добра екстра на своя автомобил.

Подобно фолио спасява любимите автомобили от камъчета и драскотини по автомобила.

Но имам в предвид готов кит направен за 159 а не слагано и рязано отгоре.

Какво мислите за подобна идея дали би била добра.
    Аз не се кефя на такива неща,отделно можеби едва ли е направено такова нещо за 159.Иначе за олющеното от камъчета си има застрахователи
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз такова нещо съм виждал само на няколко Поршета ,Астъни и едно Мазерати ,и фолиото е само пред задните колела там където започват раздувките. Дори не съм сигурен дали това му е целта !?!
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Така както е написано излиза, че цялата кола си облепяш с фолио. Иначе има такива дето се слагат пред задните гуми и зад предните, както е написал колегата над мен.
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Моята 159-ка базово си има такова фолио пред задните колела. Идеята е да се облепи предната броня и капака с проздачно защитно фолио, до колкото разбрах. Миналата година на Топ Гиър изложението от 3М облепиха показно две ферарита по същия начин. Не си личи грам след интервенцията и предния капак е защитен от камъни, надрасквания и щети по боята. Лошото е, че фолиото беше около 130 лв метъра без облепянето. Аз съм го мислил този варинат честно казано за ГТВ-то, защото ми писна всеки легнал полицай да ми коства ремонт на бронята.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

E то от задиране на асфалта никакво фолио нЕма да те спаси... Но иначе да, цената на качествено облепване с такова фолио (труд + мат'рял) е точно колкото на едно качествено боядисване, така, че е малко спорна файдата на "нормална" кола... Е, на ферарито дето боята му струва колкото една друга кола определено има файда

Comment

При мен също го има това защитно фолио което обхваща част от задните врати и калника,но от единия край е започнало да се отлепя ,пък и имам доста следи от камъчета по предната броня ,също и праговете ми са за освежанаве и мисля сега след зимата всичките тези неща да ми се признаят от застрахователя и да се освежи боята също и да ми сменят лепенките....!дано ми призняат тези козметични забележки при 2000лв автокаско ..!?
              Alfa romeo GTVex
              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Извън темата :Направи така, че да ти ги признаят, щото могат да се заяждат.Надери си стабилно елементите за боядисване.

Иначе, няма смисъл ако е за цялата кола да се облепя.Като кола с презерватив
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

Който се е интересувал знае, че подобен вид операция е много по-добра от всяко боядисване. Не става въпрос за предпазните две лентички преди задните гуми на 159 ките. Подобен кит изрязан и направен за определена кола покрива изцяло предна броня, капак до средата, калници и огледала. Има рзлични клипчета в интернет където може да се види как издържа и на ожувания.
                  Мисля, че да се инвестират 300-400 лв.в подобно нещо е по-добре отколкото да се посещават сервизи. А като се има в предвид, че застраховките ще се увеличават и системата може би ще стане като в UK където водачи с много щети застраховките им излизат много солено.
                  EX 156 1.6 TS

Comment

То по тази логика има фирми облепящи бусове, камиони и т.н. Така може да си сменяте цвета на колата всяка година.
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi

Comment

Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
                      Който се е интересувал знае, че подобен вид операция е много по-добра от всяко боядисване. Не става въпрос за предпазните две лентички преди задните гуми на 159 ките. Подобен кит изрязан и направен за определена кола покрива изцяло предна броня, капак до средата, калници и огледала. Има рзлични клипчета в интернет където може да се види как издържа и на ожувания.
                      Мисля, че да се инвестират 300-400 лв.в подобно нещо е по-добре отколкото да се посещават сервизи. А като се има в предвид, че застраховките ще се увеличават и системата може би ще стане като в UK където водачи с много щети застраховките им излизат много солено.
                      Да бе бате,ма за 300-400 лв.няма как да стане,Боян ти каза е само 1 м.фолио струва 130 лв.
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да ама аз днес цял ден се рових и се оказа, че има как даже има и готов кит за 159ки, и то на точно тези цени оригинално Stone Guard нa 3M, и за други модели алфи ако искате ще постна инфо ама да не кажат, че било реклама или по-добре на Л.С.
                        EX 156 1.6 TS

Comment

Направо поствай според мен, ако има недоволни ще го забършат... Или ми прати ЛС ако се притесняваш

Comment

Това фолио върши работа,аз не мисля че е толкова скъпо.70 лв на квадратен метър е карбоновото,което е от най-скъпите на 3М.
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Уважаеми колеги давам малко пояснение по темата.

Както казах има направени вече китове които са изрязани предварително и пасват идеално на автомобила и не трябва да се реже и напасва по самата кола.

Кита включва: преден капак, ляв и десен калник, предна броня и страничните огледала.

Китове са направени от фолио Stone Shield на 3М за следните модели:

Алфа 159/159SW - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
                              Алфа Giulietta - цената е 440 лв. без ДДС с включен монтаж и консумативи
                              Алфа Mito
                              имат и за моделите на Fiat.

Гаранцията е 2 години.

Ако искате мога да ви дам контакти на компанията те са на пазара от 1993 година и са изключително сериозни.
                              Last edited by DJraceman; d.m.y г., 11:27.
                              EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                              X